Център за трансфер на технологии | Семинар Microsoft

Семинар Microsoft

 УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Отправяме Ви покана да присъствате на семинар на тема „Дигитална идентичност и сигурност”, който ще се проведе на 22.06.2016 г. в зала 2.101 на Русенският университет „Ангел Кънчев“ от 10 до 13 часа.

Като част от програмата „Модерният бизнес“, Microsoft България, в тясно сътрудничество с Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия (ИАНМСП), дава възможност за участие в бизнес обучения по три теми: „Бизнес протокол и етикет“, „Дигитален маркетинг“ и „Кибер сигурност“.

Дигитална идентичност и сигурност

Електронното управление на достъпа до фирмени ресурси и информация винаги ще бъде предизвикателство, независимо от ранга и броя служители във фирмата. Дори в малки компании за които е особено важно гъвкава организационна структура, чрез използването на множество информационни системи от различни доставчици. Все по често в администрирането на тези системи липсва добра комуникация при управлението правата за достъп до различни критични ресурси в електронните бизнес системи. Това създава предпоставки за грешки или недоразумения в осигуряването на нормална работна среда за служителите и проблеми при гарантиране на информационната сигурност в организацията без значение колко е голяма тя.

„Дигитален маркетинг“

Лекцията ще засегне силата на дигиталния маркетинг в намирането на нови бизнес възможности и поведението на потребителите в онлайн пространството. Ще се представи концепцията за потребителската пътека и практически съвети за ангажирането на потребителите с даден бранд или услуга.

“Бизнес протокол “

Лекцията ще е комбинирано обучение по бизнес етикет и протокол, невербална комуникация и имидж мениджмънт. Основните теми ще засегнат правилата при запознанство, ред на представяне, сбогуване; медиен етикет; етикет на събития – откриване на нов обект, прием, обяд или вечеря, фирмен празник и др.; национална и международна протоколна практика;

Лектори на семинара в гр. Русе ще бъдат Борислав Сестримски - експерт по информационна сигурност и разследване на компютърни престъпления към "Международна академия за обучение по кибер разследвания" и Десислава Матева - адвокат и част от екипа на юридическа кантора Арсис Консултинг, тясно специализирана в областта на интелектуалната собственост и представлява Би Ес Ей І Софтуерният алианс (BSA І The Software Alliance) на територията на Република България.

Регистрацията в семинара дава възможност за on-line достъп до останалите обучения.

Програма бизнес обучения

Обучение

Дата

Място

Час

Линк

“Дигитална идентичност и сигурност” – Борислав Сестримски и Десислава Матева*

21 Юни

Хотел „Черно море“, Варна

 

10:00 – 13:00

https://join.microsoft.com/meet/a-maz/U37XQY24

“Дигитална идентичност и сигурност” – Борислав Сестримски и Десислава Матева

22 Юни

Русенски университет

ул. "Студентска" 8, Русе

10:00 – 13:00

“Дигитален маркетинг“ – Иван Панталеев

23 Юни

хотел „Верея“, Стара Загора

 

10:00 – 13:00

“Дигитален маркетинг“ – Георги Малчев

24 Юни

Областна управа Бургас

Адрес: ул. "Цар Петър" №1, Бургас

10:00 – 13:00

“Бизнес протокол и етикет” – Даниела Колева

29 Юни

хотел „Рамада Пловдив Тримонциум“, Пловдив

 

10:00 – 13:00

“Бизнес протокол и етикет” – Даниела Колева

30 Юни

хотел Новотел, София

 

10:00 – 13:00

 Очакваме ви!                                                                                                                     

Екипът на Центъра за трансфер на технологии

Дата :22-06-2016 0:00:00

Всички новини в тази категория


Page rendered in 0.0050 seconds